Kush jemi ne...

T-Ticket është një kompani e specializuar në prodhimin dhe menaxhimin e biletave online dhe fizike për evente të ndryshme muzikore, sportive dhe kultutore. Sëbashku me “Tetra Solutions” dhe “BBS”, kompania T-Ticket siguron Akses Kontrolle në ambjente sportive dhe kulturore, sisteme parkingu, Security me shërbim Steward.